woensdag 16 februari 2022

Ziekenhuispersoneel liegt

Prins Andrew ontloopt een rechtszaak door een deal te sluiten met zijn slachtoffer Virginia Giuffre. Jammer. Ook al geeft Andrew toe dat hij fout was en spijt heeft. Hij heeft ook spijt van zijn relatie met Epstein. Ik had hem graag voor de rechter gezien. Maar ja, als een bekend persoon het met geld kan afkopen is dat altijd beter dan wanneer men in zijn privé situatie gaat graven. Want dan kan er nog veel meer vuil naar boven komen. Om die reden worden beschuldigingen aan het adres van 'hoge bomen' bijna nooit tegengesproken of leiden ze nauwelijks tot een rechtszaak wegens imagoschade. 
Het gaat steeds meer opvallen; het liegen van ziekenhuispersoneel. Oké, ze worden daartoe gedwongen door de top. Als ze zich daar niet aan houden, worden ze ontslagen. En dus wordt er omwille van geld gelogen. Niet door iedereen. Er zijn er ook, die de rug recht houden. Maar dan zijn ze vaak het mikpunt van collega's, die wel bereid zijn te liegen. Het is maar voor even. Tot aan het ontslag.
Velen zijn blij met de versoepeling. Dat zijn met name de naïeve mensen. We horen te leven in een democratisch en vrij land, maar dat zijn ze na twee jaar corona al weer vergeten. We zijn pas weer vrij, als ook al de corona-apps verwijderd zijn en de noodwet afgeschaft is. Covid staat ook nog steeds op de A-lijst. Kortom, ik laat me niet blij maken met een dode mus. Helaas hebben we te maken met een liegende overheid, die de inwoners onder controle wil brengen en houden.
Ceo's van Moderna zijn op grote schaal hun aandelen aan het verkopen. Volgens sommigen is dat al langere tijd gaande en heeft het niets uit te staan met de publicatie van mogelijke negatieve berichten op korte termijn. De waarde van de aandelen is in een jaar tijd met bijna 200% gestegen. Ja, zij zijn beter geworden van de corona.