donderdag 24 februari 2022

Daar gaan de schapen weer

Afgrijslijk te zien en te horen hoeveel mensen weer als makke schapen achter de regering en de media aansjokken met hun selectieve verontwaardiging jegens Poetin en diens Rusland. Ze hebben al hun bewust ingehouden verontwaardiging jegens o.a het VK en Amerika ten tijde van door hen ontketende oorlogen nu losgelaten op Rusland.
De meesten hebben geen weet van het verleden, de loze beloftes van het westen en de NAVO, de insluiting van Rusland, de enorme toename van de Amerikaanse bewapening en volgen met oogkleppen het eenzijdige nieuws. Net zoals het ook met het coronavirus ging. Mensen weigeren zich goed te laten informeren. Is dat uit gemakzucht, gebrek aan tijd of aan intelligentie? Vertrouwen in de overheid zal het zeker niet zijn. De grote boze wolf in schaapskleren Rutte probeert nu de aandacht van zijn snode plannen wat te verplaatsen, door luid quasi verontwaardigd mee te blaten. Uiteraard lekker veilig achter de grote rug van Amerika. De ruim 15.000 doden van de afgelopen 8 jaar in dat gebied deerden niemand. Totdat daar een vliegtuig neergeschoten werd.
Net zoals de macabere toestanden in Canada, waar iedereen over zwijgt. Logisch, want men wil het volk wereldwijd knechten. Iets wat de EU ook wil. Justin Trudeau c.s. wil het beste jongetje van de WEF-klas worden. Nee, kijk eens naar Rusland, dat is erg. We zijn binnenkort onze vrijheid kwijt. Het Chinese controle model komt eraan. We moeten gehoorzamen. Tijd om wakker te worden en niet mee te doen met de WEF doctrine. Er is een nieuw virus in de maak. Ik ben blij dat ik al 70+ ben.


en :