woensdag 23 februari 2022

Weer schoon

Het is na een storm leuk ramen zemen. Want dan zie ik pas hoe groot het verschil is. Vandaag schijnt de zon weer eens en toen viel mij de wat doffe ruiten op. Voor sommigen geen probleem, want ik zie hier en daar al heel lang ramen met matglas, zo lijkt het. Dat is geen probleem, omdat van die woningen de gordijnen altijd gesloten zijn.
's Middags heb ik de bus ook maar even afgespoeld. Wat denk je? Er is in die wasstraat slechts één speciaal vak voor bussen, caravans en campers. Er hangt een enorm bord boven. En toch stond daar weer iemand een autootje te wassen. Er was plek genoeg, maar ja, ik wilde het dak van de
bus afspuiten. Daarvoor heeft men in het speciale vak een loopbrug staan. Dit keer had ik geluk. De jongeman die daar bezig was, had de situatie ook door. Hij bood aan zijn auto in een andere box te gaan wassen. Ik dankte hem hartelijk en reed even later de bus naast de loopbrug.
Op de terugweg ben ik even via de loods gereden. Daar trof ik onze zoon. Ik kwam zeer gelegen, want ik kon wat oud spul meenemen. Handig die bus!