vrijdag 18 februari 2022

Licht op groen?

De aandelen van Moderna zijn flink gekelderd. Is er soms opzet in het spel, gezien de verkoop van miljoenen aandelen door de rijke stinkerds? Nu het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid omtrent het coronabeleid is verschenen, begint een aantal mensen plots vrijuit te spreken. Ze voelen zich blijkbaar gesteund door het rapport. In een tv programma voor ouderen vertelde een bobo uit de ouderenzorg hoe nalatig het kabinet was ten aanzien van de kwetsbaren. Zodoende zijn veel kwetsbaren / ouderen aan het begin van de pandemie onnodig overleden. Iets wat ik zelf van meet af aan al schreef.
Sekteleider Jim Jones bralde ooit : "Als we niet allemaal het drankje nemen, werkt het niet!" Het ging toen over een massale zelfdoding van zijn volgelingen. Daar moest ik aan denken, toen men het had over de vaccinatieplicht. Toen werd ook beweerd, dat de vaccins alleen zouden werken wanneer iedereen geprikt zou zijn. De praktijk heeft uitgewezen dat het een leugen was. Onafhankelijke wetenschappers vinden het onverantwoord, sommigen zelfs gevaarlijk, gezonde kinderen en jongeren te vaccineren. Het betreft een miniem aantal dat echt ziek wordt van het virus.
Helaas vermeldt het rapport niets over de verborgen agenda van het kabinet. Het gaat dan om de digitale EU gezondheidspas. Die (corona)pas is volgens mij de basis voor een sociaal kredietsysteem, waar de Nederlandse pas een module van is. Het is vanwege die EU pas, dat het kabinet spreekt over het in de koelkast zetten van bepaalde zaken en niet over het wegdoen ervan. Wat ik de koelkast ligt, kan er weer gemakkelijk uit.
Ook over status van het coronavirus wordt niet gerept. Het staat hier nog steeds op de A lijst, zodat dit kabinet het telkens kan gebruiken om buiten de Tweede Kamer om besluiten te kunnen nemen. Het zal mij niets verbazen indien de Onderzoeksraad bij dit onderzoek zich weer heeft laten beïnvloeden.