woensdag 21 juli 2021

Vroeg klaar

...zij...
Gisteravond zijn de beide kleinkinderen door hun mamma en pappa opgehaald. Volgens ons hebben ze het uitstekend naar de zin gehad. Na een prima nachtrust en het ochtendritueel, hebben we de bus weer ingeruimd. De zon scheen (weer) en de bustent was dus droog. Hoewel we rustig aandeden, hadden we wel het zweet op de kop.
Bij de receptie, waar we een paar douchekaarten moesten inleveren, werd niet gevraagd naar onze ervaringen. Net als bij de aankomst het geval was, werd ook ons vertrek nogal afstandelijk afgehandeld. We zeiden als eerste ook "Bedankt en tot ziens!" en maakten de receptioniste daarmee wakker. We vinden het een prima camping. Goed verzorgd en netjes. Het sanitair werd 2x per dag schoongemaakt en zag er telkens weer vrij schoon uit. Je kon wel zien dat in de doucheruimten kinderen alleen bezig geweest waren. Iets wat we bijvoorbeeld in Duitsland nooit zagen.
...wij...
We vertrokken net na half elf en waren voor half twaalf weer thuis. De slagbomen van de Ketelbrug waren net weer open gegaan, dus weinig oponthoud.
Fenna is bekaf. De laatste dag / avond was nogal druk voor haar geweest. Zo druk, dat ze 's avonds en vanmorgen geen trek had. Bij de buren was een hondje gekomen. Weliswaar aangelijnd, maar de kleine kinderen renden ermee vlak langs onze tent. Dat maakte Fenna erg onrustig. Ook werden fietsen pal voor onze tent geparkeerd. Echt een eigen plekje hadden we dus niet. Maar aan de andere kant was het wel weer goede oefenstof om zaken van je af te laten glijden.
Het is voor kinderen een leuke camping. Opa en oma hadden eigenlijk op de camperplaats moeten staan. Tussen de oudere stellen met zeer fraaie wagens. En heel rustig. Een les voor een volgende keer.
De bus wordt morgen opgehaald, daarna is ie drie weken uit beeld. Met vakantie. Dat ding boft toch maar.