dinsdag 13 juli 2021

Sneu, maar...

Interessant om te zien dat men ondanks Jansen toch niet mag dansen. Ondanks de vele vaccinaties, gaat de boel toch dicht, moeten we afstand blijven houden en moet men zich opmaken voor nieuwe prikrondes. Zoals al veel eerder gesteld werd door andere deskundigen, die wappies genoemd worden.
Het is natuurlijk erg sneu dat de Engelse spelers hun penalty's misten. En dat het nou net die drie donkere jongemannen moesten zijn, gezien de kritiek op BLM van voetbalfans. De critici vinden het verbazingwekkend, dat een onervaren, jonge speler Saka de laatste o zo belangrijke strafschop moest nemen. Zijn misser nemen ze met name de trainer Southgate kwalijk. Men vindt ook dat Southgate een relatief zwak elftal had neergezet.
Jammer dat velen niet weten, dat o.a. Rashford naast het voetbal goed werk doet op het gebied van maatschappelijke hulp. Hij verstrekt o.a. voedselpakketten aan armlastige mensen. Hij is niet de enige. Er zijn ook veel bekende sportlieden en anderen, die enkel boegbeelden en/of roeptoeters van loterijen en hulporganisaties zijn. Ze maken gesponsorde reizen en komen af en toe in beeld om te roepen wat wij zouden moeten doen. Dat is het dan.