zaterdag 17 juli 2021

Nu wel volwassen?

Eerder viel ik over het feit, dat een verpleegkundige(?) aan een meisje van 12 jaar vroeg of ze de coronavaccinatie echt wilde. Volgens de verpleegkundige ging het kind akkoord. Het blijkt geen incident te zijn.
Het is mij opgevallen, dat jonge tieners plots als volwassenen beschouwd worden. Hoe dat zo? Omdat men wil dat ze zich laten vaccineren. In het gewone dagelijks gebeuren worden kinderen via hun ouders / verzorgers benaderd. Door scholen, verenigingen, banken enz. Maar in geval van vaccinatie, krijgt het kind (14 jaar) plots een persoonlijk gericht schrijven; een uitnodiging om zich te alten vaccineren.
Dat is toch te gek voor woorden. Zo'n schrijven moet toch ook aan de ouders of verzorgers gericht zijn? Ik leef in een zeer vreemde tijd, waarin zelfs de overheid aan kindermisbruik doet. Het beleid zit zo vol van bangmakerij, dwingelandij, onvolledige, onware en ontbrekende informatie, overdreven berichtgeving en onwettige zaken dat een normaal denkend mens enkel argwaan krijgt. Ordinaire propaganda, dus. Ik zou mijn onvolwassen kinderen nooit met zo'n experimenteel medicijn laten injecteren. Volgens de gecensureerde artsen is het zelfs op langere termijn gevaarlijk.