donderdag 22 juli 2021

Jort Kelder

Ik was vanmorgen om elf uur klaar met de resterende klusjes aan de bus. Hij wordt vrijdag a.s. opgehaald. Da moet er waarschijnlijk nog e.e.a. aangepast worden wat de bagage betreft. Maar dat is dan ook alles.
Jort Kelder heeft meebetaald aan een filmpje voor de politieke partij FvD. En dus is er heisa, want Jort werkt o.a. voor de NOS. Je zou denken : "Ja en? Het is toch een nationale omroep?" Maar wie voor de NOS werkt hoort immers per definitie links te zijn en er geen eigen mening op na te houden.  En dus weinig op te hebben met alles wat enigszins naar rechts ruikt. Want rechts is slecht. Daarom valt men over de actie van Kelder. Toch wel wat typisch, dat men af en toe het achterbakse linkse gedrag vergeet te verbergen en plots toegeeft hoe zo'n 'nationale' omroep in elkaar zit.
Ik mag dan veel punten van rechtse partijen aanhangen, dat geldt ook voor onderwerpen van linkse partijen. In wezen ben ik best wel sociaal, maar onrecht vind ik een slechte zaak. Linkse partijen doen ook aan uitsluiting of wel discriminatie. Rechtse partijen zijn vaak te weinig sociaal, terwijl christelijke partijen weinig op hebben met hun Heer. Ik hoop dat Jort Kelder gewoon zijn werk mag blijven doen en dat er geen heksenjacht ontstaat. Zoals in Japan, waar een OS bobo ontslagen is omdat ie als kind een ander kind heeft gepest. Nou, nou. Ik dacht gelijk : "Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen."