woensdag 14 juli 2021

Een flinke meevaller

Vanmorgen ben ik gebeld. De Pc-dokter vertelde mij dat de klus geklaard is. Hij heeft veel bestanden weten te redden. Dus ik ben wee rop de fiets gesprongen en naar zijn kantoor gereden. Daar aangekomen liet hij de resultaten van zijn werk zien. Hij heeft op de nieuwe harddisk alles opgeslagen. In de oude kapotte heeft hij een andere schijf geplaatst. Daarna heeft hij de inhoud van de nieuwe schijf naar de vernieuwde gekopieerd. Hij liet me de inhoud zien. Ik werd tijdens het kijken alsmaar vrolijker. De dokter heeft heel erg veel kunnen terughalen. Niet alles, hier en daar een onleesbaar documentje of fotootje. Maar die mogen mijn pret niet drukken.
Ik heb dus een flinke meevaller. Hoera! Ik heb hem hartelijk bedankt en de rekening voldaan. We hadden van tevoren heel duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden en de kosten. Dus ook geen verrassingen, wat dat betreft.
Mocht iemand hier in de omgeving een goed pc-dokter zoeken, dan kan ik hem warm aanbevelen : PC Home Repair in Dronten. Hij verkoopt ook refurbished hardware.
Ik het de 'oude' schijf weer aangesloten en gebruik de nieuwe als back-up.