dinsdag 27 juli 2021

Klantonvriendelijke KLM

Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zijn de Olympische sporters in het vliegtuig besmet geraakt. Het personeel is namelijk vooraf niet getest. "Dat was niet ons protocol", aldus de KLM. Een beetje meedenken met onze sporters was er dus niet bij. De KLM wijst nu naar de Japanse testcentra, want daar zouden de sporters besmet zijn geraakt; "hullie hebben het gedaan!" Ik heb nergens iets gelezen of gehoord over een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd in opdracht van de KLM in Tokio. Zielig gedoe zeg.
Neemt niet weg, dat de besmettingen nogmaals bewijzen dat, ook al ben je gevaccineerd, je toch besmet kan raken en anderen kunt besmetten. Alle NL deelnemers waren vooraf gevaccineerd. Conform de voorwaarden voor deelname aan de OS. De besmettingen bewijzen weer het gelijk van de andere deskundigen en het ongelijk en het RIVM en de minister. Het 'verwijderen' van besmette sporters vertelt mij hetzelfde. Iedereen is gevaccineerd, dus zijn ze toch beschermd? Dus waarom uitsluiten na besmetting?? Of beschermen die vaccins niet echt?
Het is daarom voor mij de domheid ten top, wanneer de burgemeester van New York alle ambtenaren verplicht zich te laten vaccineren. Met als argument : om anderen te beschermen.