zaterdag 26 juni 2021

Ufo's en Corona

Gedurende vele decennia hebben overheden waarnemingen van Ufo's in de doofpot gestopt. Getuigen werden als psychiatrische patiënten weggezet, ontslagen, bedreigd (zelfs met de dood), gechanteerd en/of een spreekverbod opgelegd. Onder hen veel overheidspersoneel, zoals piloten, commandanten, soldaten, politieagenten enz. Dat alles bedoeld om het fenomeen Ufo als verzinsel te kunnen blijven afdoen.
Inmiddels weet de wereld dat ufo's werkelijk bestaan. De wereld weet nu ook, dat onze moderne militaire technologie ontoereikend is om ons tegen een eventuele aanval vanuit de ruimte te beschermen. Tijdens confrontaties (waarbij telkens weer de aardmens de agressie begon!), werd wapentuig en mens eenvoudig door de betreffende ufo uitgeschakeld. Tot aan complete raketinstallaties toe werd alles en iedereen eenvoudig uitgeschakeld. Opvallend is dat relatief veel Ufo's worden waargenomen in oorlogs- en militaire oefengebieden
Ik zie dezelfde krampachtige werkwijze van de overheden met betrekking tot het coronavirus. De waarheid wordt verdoezeld, mensen met andere visies worden weggezet als gekken, ze worden bedreigd, ontslagen en/of monddood gemaakt. Onder hen gerenommeerde deskundigen.
Onze 'deskundigen' zijn ambtenaren, die door lang op hun stoel te blijven zitten of dankzij een kruiwagen een topfunctie hebben gekregen. Echte deskundigheid ontbreekt hen. Ze hebben een soort André Hazes jr carrière doorlopen.