donderdag 17 juni 2021

Net als de ijscoman

Vandaag is he bewolkt. Er staat nog steeds wind. We bewaren dranken (fris en houdbare melk) en eieren onder de bus. Daar is het koeler. Over bus gesproken, men wil bussen inzetten die door wijken gaan rijden, om mensen te vaccineren. Ik zie het zo voor me : tuut tuut tuut (of het geluid van een bel) en een omroepinstallatie waaruit krakend geroepen wordt : "Wie wil er nog een gratis prikie??!" De nieuwste variant van de ouderwetse ijscoman. Ze lijken gek geworden. Men schermt met cijfers als zou bijna 90% gevaccineerd zijn. Aan de andere kant spreekt men van flinke overschotten en voert men acties als deze. Wat is nu waar?
Niet eerder heeft een regering zo achter het injecteren van mensen aan gezeten. Best wel eng. Straks krijg ik nog een dreigbrief. Maar ja, het is mijn lichaam. Daar zijn vooral D66 c.s. niet blij mee.
Ik herinner me nog al te goed de kwestie rond Softenon. Dat eveneens goedgekeurde kalmeringsmiddel (toen ook wondermiddel genoemd), leidde in de jaren 50 en 60 wereldwijd tot de geboorte van mismaakte kinderen. Vrouwen die aan slaaploosheid leden hadden weliswaar hun nachtrust hervonden, maar zouden na het krijgen van kinderen voor de rest van hun leven slapeloze nachten kennen. Ook van de nieuwe coronavaccins zijn de effecten op de langere termijn onbekend. Daar wordt door veel deskundigen voor gewaarschuwd, maar die worden door de msm geweerd.