dinsdag 22 juni 2021

Geen EK regenboog

Gelukkig heeft de UEFA het plan om in een voetbalstadion een regenboog te showen verboden. Ik ben geen homofoob. Ik heb zo'n afkeer van dat overdreven gedoe om aandacht. Net zo overdreven als dat links ideologische BLM gedoe. Ik word er zo moe van. Dat BLM gedoe (knielen voor een wedstrijd) moet ook verboden worden. Tenzij er ook gesalueerd wordt voor de rest. Dan is men consequent. Dus geen regenboog. Doe maar een regenbui. Daar hebben we allemaal profijt van. Je geaardheid interesseert mij geen bal. Al doe je het met een tostiapparaat.
In Amerika is een football-speler openlijk uit de kast gekomen. Ik ben toch wel benieuwd hoe zijn teamgenoten daarop zullen reageren. Zouden ze nog samen met hem onder de douche of in bad willen?? Ik heb me soms afgevraagd hoe een homo zijn teamgenoten of mannelijke collega's bekijkt. Gewoon zoals hetero's of...? Misschien moet ik nog wennen aan het idee. Zelf heb ik minder goede ervaringen opgedaan met homo's als collega. Ze hadden losse handjes en waren erg opdringerig. Maar dat was geen reden voor mij om tegen homo's te zijn. Wel tegen het gedrag.
Wat ik wel raar vind, is dat men hier in den lande demonstreert tegen een wet in Hongarije. Mensen, mensen, mensen. Doe toch eens normaal. Ga daar protesteren. Het is weer het bekende liedje van wie het niet doet zoals ik wil, is tegen mij. Ja, dag! Succes ermee.