donderdag 24 juni 2021

Onjuiste informatie

Bij de oproep om me genetisch te laten manipuleren via een vaccinatie, zat een soort voorlichtingsfolder. Dat A4 tje bevat nogal wat hiaten, strijdigheden en onwaarheden.
Volgens de rubriek Wat is Corona is het virus niet dodelijk. Men kan enkel klachten krijgen. In de rubriek Ernstige klachten staat dat wel. In die rubriek staat dezelfde inhoud zoals die geldt na vaccinatie. Afgaande op de groepen met de hoogste risico's is het vreemd om anderen, gezonde groepen op te roepen zich te vaccineren. Maar ja, die kunnen anders niet met vakantie (om met een ander corona variant terug te keren).
Vaccinatie beschermt u (dus niet anderen, dat was een ordinaire leugen) tegen het virus, zegt de tekst. Dit wordt erna ontkracht door de tekst 'als u na vaccinatie toch corona krijgt...'.
...dan moet oma een prik...
Tja, en dan de rubriek waarin gemeld wordt dat vaccinatie veilig is. Het wordt nog steeds uit het nieuws gehouden, maar veilig zijn de vaccins zeker niet. Ze zijn alle beperkt uitgetest. Bij de bijwerkingen worden kwesties als ernstig ziek worden, hartstilstand, verlamming, gevolgen voor bloedplaatjes en overlijden niet vermeld. Het feit dat buiten de huisartsen om vaccinatie plaatsvindt vind ik ook verdacht. Een huisarts kan namelijk op basis van mijn dossier / gezondheid een prik afraden. En dat hebben de Haagse 'doctoren' liever niet. En als het inderdaad na vaccineren misgaat (zoals gemeld onder Ernstige klachten), kan ik nergens aankloppen. Want niemand is verantwoordelijk. Alleen ik.