zaterdag 26 juni 2021

Hongaren, goed volk

Het verleden komt bij mij weer opborrelen, vanwege de reacties op de nieuwe wet die propaganda voor jongeren verbiedt op het gebied van seks en geaardheid. Als ouders zijnde hielden wij onze kinderen daar ook ver vandaan. De demonstranten kunnen blijkbaar niet eens begrijpend lezen. Of zijn het weer de bekende schapen die achter de opruiende politici aanhobbelen?
Heel lang (ja, ik ben oud) heb ik moeten aanhoren als zouden in oost Europa vreselijke mensen wonen. Totdat de Hongaarse opstand in 1956 uitbrak. Toen dacht ik als jochie : "Hè, zijn Hongaren anders dan de rest? Zij willen van het communisme en de Sovjet overheersing af!" Ik begon toen, zo klein als ik nog was, al te twijfelen aan de Koude Oorlog verhalen die ons van bovenaf werden verteld. Achteraf gezien betrof het louter indoctrinatie.

Ik ben vrij snel na mijn militaire diensttijd naar Roemenië gereisd. Door Hongarije heen. Wat bleek? Het zijn niet de gewone mensen, maar kwaadaardige politici die mensen angsten aanpraten. Mensen van mijn leeftijd toen (ik was 26 jaar) verlangden net als wij naar vrede en samenwerking. Ik heb een Hongaarse collega gehad. Van hem hoorde ik geen negatieve verhalen over zijn land en cultuur. Hij gaat geregeld terug, want hij is hier louter vanwege de werkloosheid toen in zijn land. Homo's zijn daar veilig. Veiliger dan hier. Hongarije wil enkel de kinderen beschermen tegen de gendergekte. In 2017 was ik weer in dat mooie land met aardige mensen. Gelukkig zijn er ook homo's die het oneens zijn met de veroordeling van Hongarije. Een kwestie van goed lezen. De aanval op Hongarije is een geval van onrecht. Van valse beschuldiging. Tot op heden hebben Hongaarse homo's zich niet beklaagd over hun positie in dat land en zijn er geen uit hun land gevlucht. Nee, dan ons eigen land. Hier wil men kinderen van groep 6 allerlei keuzes voorleggen :
- wil je een jongen blijven of liever een meisje met een snor? Een jongen
  met een bips aan de voorkant kan ook hoor!
- zo ziet een blote volwassene (=pedofiel) eruit.
- zullen we (=pedo's) samen douchen?
- voel je je vandaag vrouwelijk of trans of gewoon zoals je bent?

De moderne vorm van kindermisbruik. Ons land is knettergek geworden. Dit soort gedoe kom je in Hongarije en andere volgens de EU 'nare' landen niet tegen. Ik zou wat dat betreft graag Orbans verweer willen schrijven en daarin de kind onterende werkwijze beschrijven onder leiding van Rutte c.s.
Wie tegen anti-homo landen wil protesteren moet voor ambassades van islamitische landen gaan staan. Ik zeg het maar nog een keer : homo's zijn in Hongarije veel veiliger dan in ons Nederland. Ik steun Orban en Hongarije. Het land dat altijd voor z'n vrijheid heeft gevochten. Het land dat de aanzet gaf voor de val van het communisme en de Muur. Hongarije dat zich wederom verzet tegen een nieuwe dictatuur. Die van de EU.