maandag 29 oktober 2018

Sportweekend

Het is niet trainer Buijs (Groningen) geworden en ook niet Van der Gaag (NAC). Trainer Cocu is als eerste de (Turkse) laan uit gestuurd. Het was te verwachten, want ook Cocu is geen echte coach. Bij PSV was hij volgens mij een trekpop van o.a. Guus Hiddink. Net zoals Van Bommel dat is van zijn schoonvader Bert van Marwijk. Maar misschien maakt Van Bommel zich de voetballessen wel eigen.
Max Verstappen heeft weer een F1 race gewonnen. Knap hoor, tussen het Mercedes en Ferrari geweld! Net zo knap als de 3e plaats die Michael van der Mark in de eindstand van de Superbikes wist te behalen op zijn Pata Yamaha. Mocht je geïnteresseerd zijn in het snelle werk : vanmiddag zag ik een witte Audi leswagen van rijschool M hier door het dorp racen. Over antireclame gesproken.
Ajax - Feijenoord. "Dat de beste mag winnen"zei ik als neutrale kijker. "Ik mag hopen van niet", zei de Feijenoord-supporter. Helaas, ondanks de grove overtredingen van Feijenoordzijde, verloren de Rotterdammers. Al eerder had Toornstra eenzelfde overtreding begaan als later St Juste. Maar Toornstra kreeg slechts geel, terwijl St. Juste rood kreeg. Het werd mede 3-0 voor de Amsterdammers, omdat Van Bronckhorst toch weer de zwak keepende Bijlow in het doel zetten en niet Kenneth Vermeer.