dinsdag 2 oktober 2018

Gekke vrouwen en ons legertje

Ze heeft na haar klacht over Ronaldo zo'n 375.000 dollar gekregen van de voetballer om verder niet meer te praten over de 'verkrachting'. Blijkbaar is na bijna 10 jaar het geld van de Amerikaanse op en gaat ze voor nog meer. Tja, shoppen is flink duurder geworden en mensen leven alsmaar langer.
De (ook) Amerikaanse dokter(?) Christine Blasey kan er ook wat van. Ze beklaagt zich over iemands tienergedrag in de jaren 80! Ze werkt al heel lang voor politici en heeft diverse presidenten meegemaakt. En al die tijd heeft ze gezwegen. Het gekke mens heeft inmiddels duizenden dollars ontvangen van (Democratische) medestanders. Weer iemand die rijk wil worden dankzij Trump.
Onze commando's ( de enige groep echte soldaten) lopen al een paar jaar met een rare helm rond, die het vertrouwen ondermijnt. Het hoofddeksel voelt aan alsof ie van karton is gemaakt. In 2016 is toegezegd, dat de helm vervangen zou worden. Maar ach, dat is pas twee jaar geleden. Net als dat verzoek om winteroutfit voor andere militairen. Niet alleen over de helm, ook over de vesten die ze dragen zijn klachten. Een groot deel ervan is verouderd, wat leidt tot een lagere beschermingsgraad. Onze vrouwen op Defensie houden blijkbaar niet van shoppen voor de mannen. En helaas, helaas, rebellen, Unilever en Shell zijn belangrijker dan de sociaal zwakkeren en ons militair apparaatje.