donderdag 18 oktober 2018

Discriminatie!

Vanmorgen zag ik in het nieuws twee boeventronies. Broers, die gezocht worden vanwege een liquidatie. Ze waren ontdaan van hun privacyrechten, dus hadden geen zwarte balken voor de ogen. Ze zijn overigens beiden getint of zo je wilt bruin van kleur. Bij het zien van de foto vroeg ik me af, waarom heel vaak enkel bruine of getinte criminelen in beeld komen. Of oost Europeanen. Hoe staat het met de blanken? Wanneer komen die aan bod? Het zal wel weer te maken hebben met positieve discriminatie.
Neemt niet weg, dat ik zo een vertekend beeld van de misdaad krijg. In de gevangenissen moet men de boel ook eens gaan witwassen. De getinte bevolking daar is toch geen afspiegeling van onze maatschappij? Ik mis ook ministers, zakenlui, politici, autofabrikanten en -verkopers en  VVD politici (stelen van het volk).  Het wordt echt tijd dat men een eind maakt aan discriminatie in dit land.  O ja, Indo's worden ook gediscrimineerd. Maar dan op een ander gebied. Maar dat schijnt wettelijk geregeld te zijn of zo.
Tot slot : wanneer wordt het studentencorps Vindicat atque polit tot criminele organisatie verklaard en verboden? Toch niet als er pas doden vallen?