woensdag 14 februari 2018

Niet blij met VVD

Terugkijkend ben ik alles behalve tevreden met onze regeringspartij, de VVD. Een Volkspartij is de VVD al lang niet meer. Het is een partij voor de elite geworden, een verandering die decennia geleden begonnen is. Vrijheid en Democratie kwijnen weg en maken plaats voor Verplichtingen en Dictatuur. Ik word alsmaar geknecht, mijn financiële mogelijkheden zijn aanzienlijk minder en de zorg is flink afgebouwd. Zelfs als ik naar een ziekenhuis moet, word ik op de parkeerplaats weer leeg gemolken. Is het de moderne vorm van slavernij? Net als al die arbeidsovereenkomsten met bepaalde tijd, die louter bedoeld zijn om werknemers uit te buiten? Net als het in dienst nemen van goedkope buitenlandse werknemers ter vervanging van Nederlandse?
De VVD kent veel leden die crimineel gedrag vertonen. Liegen en bedriegen, frauderen, lekken, graaien, seksueel misbruik enz. Dat is schering en inslag geworden. Waarschijnlijk is de partij besmet met een PvdA virus.
De crash met de MH17 is uitgedraaid op een politiek onderzoek, bedoeld om de EU (Oekraïne moet en zal lid worden) en de VS (Rusland moet gedemoniseerd blijven) tegemoet te komen.
We moeten delen van onze cultuur en geschiedenis opgeven, omwille van een kleine groep zeurpieten en navelstaarders. We vinden het goed dat onze kerken in eigen land bedreigd worden. Dat bepaalde wijken haast ontoegankelijk zijn geworden en dat veel geld verdwijnt in handen, die blijkbaar niet hoeven te wapperen.
We zijn in oorlog met landen die elders in de wereld liggen. Wat doen we daar eigenlijk? Het antwoord is eenvoudig : achter Amerika aanhollen. Maar als er doden vallen komen de krokodillentranen van de dames en heren politici.
Er is in eigen land nog heel veel te doen om iedereen recht te geven op een goed bestaan. Maar daarvoor moet ik dus niet bij de VVD en zijn kompanen zijn.