maandag 19 februari 2018

Nepnieuws Fake news

De Amerikaanse inlichtingendiensten hebben eindelijk vastgesteld, dat Russen de Amerikaans verkiezingen probeerden te beïnvloeden. Er is dus weer tijd vrij voor aandacht voor hun eigen, binnenlandse veiligheid. Of het nu ene Igor ergens in de Oeral of Siberië betreft of een Oleg in Moskou, maakt niet uit want natuurlijk zit Poetin erachter. Laten we wel zijn : dagelijks zijn overal in de wereld hackers druk doende om in te breken. Dus ook in Amerika. Zowel in Rusland als in Amerika wonen mensen die de pest hebben aan hun opponenten. Onder hen bevinden zich veel Jelles.
Toen Jelle een DDoS aanval uitvoerde op een aantal bedrijven en instanties in ons land, was het in eerste instantie volgens een aantal van onze politici ook al Poetin. Nu blijkt het dus Rutte c.s. te zijn (ik volg even consequent dezelfde manier van beschuldigen). Bijna elke negatieve gebeurtenis wordt op voorhand al toegeschreven aan Rusland. Dat het later niet zo blijkt te zijn, wordt niet of met mondjesmaat vermeld. Evenmin hoe het staat met de op handen zijnde arrestatie van de daders van de MH17 crash. Die boeven stonden op het punt voor de rechter gesleept te worden, aldus ras leugenaar meneer Rutte enige maanden geleden. Maar ach, ieder weldenkend mens weet, dat Oekraïne geen eigen staatsburgers zal aanwijzen als schuldigen laat staan ze uitleveren. Dat zou de hele leugen rond de oorzaak van de ramp van tafel vegen en de toetreding van dat corrupte land tot de EU (ook verspreider van veel nepnieuws) geen goed doen. Maar misschien(?) zal de Oekraïense regering een paar mensen vinden die voor veel geld zich als daders willen melden. Dan zullen Rutte c.s. en de EU een zucht van opluichting slaken : was het toch Rusland.
Het wordt alsmaar duidelijker dat steeds meer dames en heren politici er flink op los liegen. Ik beschouw dat als gebrek aan competentie.