maandag 25 september 2017

Linkse drammers

Na de zetelwinst in Duitsland van de politieke partij AfD gingen linkse activisten de straat op, om tegen die partij te protesteren. Net als in Amerika hebben linkse (ik bedoel dus salon-socialisten) heel veel moeite met de democratie. Democratie is leuk, zolang je maar voor hun linkse waanideeën kiest.
De groei van de AfD zie ik als een reactie op de politiek van Angela Merkel en de blijkbaar te lauwe reactie van de oppositie. Stemmen op de AfD is wellicht meer een ondoordachte reactie, in de vorm van het opsteken van de middelvinger, dan een doordachte waarin men ook voor een andere partij had kunnen kiezen. Maar ook zo zijn mensen. Kijk maar om je heen : bega eens een foutje en je krijgt een middelvinger.
Met dit soort linkse figuren heb ik helemaal niets. Ze willen niet meer of minder dan dat iedereen hun visie moet delen. Sommigen gaan zelfs zo ver, dat ze mensen ombrengen, zoals Volker v.d. G dat gedaan heeft.
Ik heb van zeer dichtbij links mensen meegemaakt. Afgezien van hun egoïstisch socialisme, hebben de meesten van hen een RK achtergrond. En als ik aan RK denk, dan zie ik meer achterbaks gedrag, zoals kindermisbruik. Nee, ik heb helemaal niets met dat soort linkse mensen. Het zijn gladde praters, die overal van iedereen en alles misbruik maken, louter ten eigen faveure. Maar o wee als ze hun zin niet krijgen. Dan is zelfs moord en doodslag niet uitgesloten. Eng volk dus. Vaak nog gevaarlijker dan datgene of diegene waartegen zij protesteren.