donderdag 14 september 2017

Doe Het Zelf

opwindend
Begin deze week heeft een jaloerse vrouw aangifte gedaan van een man die in een auto bij een benzinestation de hand aan zichzelf sloeg. Sinds de jaren 60-70 is zelfbevrediging in het openbaar niet meer iets bijzonders, dus ga ik er vanuit dat mevrouw gewoon jaloers was. De man in kwestie had net getankt. Misschien is hij van dat werkje wat opgewonden geraakt en besloot eerst daar wat aan te doen, alvorens de weg weer op te gaan. Erotische fantasieën (vulopening, spuitpistool en dikke zwarte rubberen slang; ik noem maar wat hoor!) tijdens het tanken kunnen de oorzaak zijn geweest. Wellicht heeft de man geen partner of staat hij al geruime tijd droog vanwege relatieproblemen. Het zou zomaar kunnen.
Zelf raakte ook ik soms opgewonden tijdens het tanken. Van de prijs per liter. Niet als het LPG betrof. Die brandstof is namelijk stukken goedkoper dan de overige. Maar mijn opwinding was van een heel andere soort en deed zich vooral in België en Duitsland voor.
Ik vind het dhz-gebeuren van meneer met hoge nood geen enkel probleem. Ik ben blij dat meneer die daad daar deed en niet op de weg. De meeste mannen vallen namelijk na zoiets in slaap. En dat wil niemand toch, mevrouw?