dinsdag 20 februari 2024

Van het oostfront

Terwijl de Russische troepen hun opmars voortzetten, schreeuwt Zelensky om wapens en natuurlijk geld. De nood is dermate hoog, dat zelfs Giro 555 te hulp geschoten is. Het belastinggeld is blijkbaar op. Of wil men van Oekraïne af? Veel van dat soort hulporganisaties, waaronder het Rode Kruis, laten de Palestijnse bevolking volledig in de steek.
Naar zeggen beschikt het Oekraïens leger nog nauwelijks over pantservoertuigen. De meesten zijn in de Russische shredder terechtgekomen.
Russische troepen hebben Avdiivka veroverd. Er wordt gejaagd op het terugtrekkende Oekraïense leger.  Achter de schermen verdenkt Amerika Duitsland ervan, contacten te hebben met het Kremlin. Zo zou geheime informatie uitgelekt zijn naar Moskou.
Nederland / Rutte heeft nog meer Farce-16's beloofd. Zelfs ervaren Amerikaanse F-16 piloten vinden de F-16 achterhaalde techniek en geen partij voor de Russische jagers.
Zoals verwacht lopen veel anti-Rusland en/of linkse mensen als schapen achter de dood van Navalny aan. Velen weten nauwelijks iets over deze Russische homofoob met neonazi opvattingen, die voor vele miljoenen gefraudeerd heeft. Wat dat betreft is het net als met de corrupte neonazi Zelensky. Navalny zou zo maar een neef van hem kunnen zijn. Men verdiept zich nauwelijks in iets en neemt gemakshalve klakkeloos het gemanipuleerde nieuws en z'n opruiende taal over. Nog even en men gaat Hitler herdenken. Met tranen en bloemen.