woensdag 21 februari 2024

Duitslands nieuwe Joden

Duitsland weet nog steeds niet hoe het met Joden dient om te gaan. Eerst werden ze omwille van een nazi genocide de gaskamers ingejaagd en nu worden Joden aangespoord zelf zo'n genocide uit te voeren. De Palestijnen zijn zodoende de nieuwe Duitse Joden. Vreemd, want andere Arabieren krijgen Duitse wapens om Joden aan te vallen. Om een of andere reden hebben bepaalde Duitsers nog steeds de drang om groepen mensen te willen afslachten. Leden van de AfD en hun volgers en anderen die politiek niet links zijn behoren ook tot de nieuwe Joden, waar deze Duitsers graag op jagen. Het nazi bloed zit nog steeds in die Duitsers. Daarom steunen Duitse nazi's hun voormalige Oekraïense geloofsgenoten in de strijd tegen Rusland. Het komt nogal inconsequent over : in eigen land fel tegen rechts zijn, maar een genocide van ultrarechts wordt gesteund.
Voor de rest doet Duitsland voorkomen alsof het anti nazi is, door neonazi's te vervolgen. De oud-nazi's mogen onder leiding van Führer Scholz gewoon openlijk hun gang blijven gaan.
Ook een aantal Duitse bisschoppen waarschuwt voor de AfD. Hopelijk worden de Duitse kinderen door de AfD gewaarschuwd tegen bisschoppen en ander kerktuig dat de handen niet thuis kan houden.
In veel westerse landen wordt de antisemiet kaart getrokken bij enig kritiek op Israël. Zij geven de moordende Joden een carte blanche. Het is net als het constant trekken van de discriminatie of slavernij kaart als men iets over of tegen een niet-blanke zegt.
Ik hoop dat men Israël binnenvalt en die staat ontmantelt. Een collectief leger van Arabische landen lijkt me een goed hulpmiddel. Alles moet gedaan worden om de Joodse nazi's te stoppen en de Palestijnen hun land en vrijheid terug te geven.
Uit DNA onderzoek (Hopkins) is gebleken, dat ruim 90% van de Joden niets in het DNA heeft waaruit moet blijken dat ze historisch gezien uit Palestina komen. Bij Palestijnen is dat in meer dan 80% van de gevallen wel zo. Maar ja, de joden zullen het DNA onderzoek ook wel ontkennen.