woensdag 14 februari 2024

Buiten beeld gehouden

Vandaag voel ik me helemaal niet lekker. Misschien moet ik maar weer een motorfiets kopen. 😂
Het komt mij erg naïef over, dat de reguliere media geen aandacht besteden aan het interview met Poetin. Erger, er gaat propaganda rond om het interview te negeren. Terwijl het wereldwijd te volgen is via het internet. Overigens is dat een van de redenen waarom de EU het internet aan banden wil leggen. Het moet een soort Pravda worden uit de communistische tijd; een propaganda medium.
Gebleken is tijdens het interview, dat er door de westerse politiek en zijn media niet alleen schrikbarend veel verzwegen, maar ook net zoveel gelogen wordt. Met mijn gegraaf in allerlei onafhankelijke media, weet ik ongeveer (de waarheid in het midden latend) wat er zich in de wereld afspeelt. Duidelijk is wel, dat Rusland sinds de val van de SU geen ambities heeft tot gebiedsuitbreiding. De Amerikanen beweren het tegenovergestelde om als drogreden landen aan zich te binden via de NAVO. Maar ook dat is een list, bedoeld om een leger op te bouwen ten behoeve van de elite, die zich aan het WEF conformeert. Lid worden van de NAVO heeft weinig uit te staan met dreiging van buitenaf. Maar alles met aanvallen en veroveren.
De politiek van Brussel moet de indruk wekken alsof Oekraïne de oorlog tegen Rusland wint of zal winnen. Vandaar de meer jaren plannen. De feiten zijn anders. Nog even en het is in en met Oekraïne afgelopen. Tot op heden is de steun allemaal weggegooid geld en heeft de steun enkel tot miljoenen slachtoffers (inclusief mensen in het westen die de armoe in gejaagd zijn) en een ineen gestorte westerse economie geleid.
Een motorfiets kopen zit er daarom voor mij niet in. Dat wordt dus uitzieken.