zaterdag 17 februari 2024

Allemaal puzzelstukjes

De politiek voert een beleid dat velen niet doorzien. Ik bedoel, ze zie elke maatregel als een op zichzelf staand iets. Maar dat is al heel lag niet zo. De politiek voert een agenda uit, die al decennia geleden vastgesteld is door hoger hand; de elite. Elke maatregel van een, zeg maar rustig Westerse regering is een onderdeel van een groter geheel. Een puzzelstukje dus. Men probeert de gelegde WEF puzzel (het eindplaatje) voor ons verborgen te houden. Bij een gewone puzzel staat ie op het deksel van de doos afgebeeld. Handig, want dan weet je wat je te wachten staat. Bij deze WEF puzzel niet. Maar gelukkig zijn er mensen, die hem steeds meer en soms bijna helemaal blootgeven.
Het optuigen van de digitale geldstroom is o.a. bedoeld voor een controle op elke uitgave van ieder mens en bedrijf. Met daaraan gekoppeld een maatschappelijk kredietsysteem á la China.
Dat boeren moeten verdwijnen heeft te maken met een wijziging in ons voedselpatroon, dat van natuurlijk naar kunstmatig veranderd moet worden. Dus volkstuinen en andere vormen van zelfvoorzieningen zullen moeten verdwijnen : eten wat de WEF pot schaft. Mensen worden gedwongen tot een bepaalde levensstijl, waarin bezit niet meer voorkomt. Althans niet bij de gewone burger, maar natuurlijk wel bij de elite.
Zelfs oorlogen maken als puzzelstukjes deel uit van die grote puzzel. Oorlogen en conflicten dragen ook bij tot het gemeenschappelijk doel van het WEF. Het is een de vorm van heel veel geld verdienen (voor die elite) in combinatie met het afromen van de wereldbevolking (een belangrijk puzzelstuk). Het steeds vaker aanvallen van Rusland / Poetin is ook bedoeld om de bewapening verder op te voeren. Veel westerse oorlogsmeuk is via Oekraïne al in de Russische shredder verdwenen.
De steevaste waarschuwingen vanuit de elite voor nieuwe epidemieën, is om ons alvast op te warmen. Ook hiervoor geldt dezelfde doelstelling als die voor oorlogen en conflicten gelden : geld verdienen (beleggers in farmaceutische industrieën) en de bevolking uitdunnen.
Onze enige hoop is dat die WEF puzzel bij voorkeur met één klap van tafel geveegd wordt. Samen met de bijbehorende ratten uit de elite, die deze wereld bedreigen.
Dat men zelfs meerjarenplannen heeft voor Oekraïne, geeft aan hoeveel de elite al in het verleden in dat corrupte land geïnvesteerd heeft. Alleen al daarom zou Oekraïne teruggehaald moeten worden naar Rusland. Daarmee zou de elite zelf een gigantische klap te verwerken krijgen.