maandag 12 februari 2024

Gaan de ogen open?

Het enige waarop ik hoop ten aanzien van het interview van de bekende Amerikaanse presentator met Poetin, is dat voor velen de ogen eindelijk eens geopend gaan worden. Vooral van de mensen die klakkeloos achter onze regering en Amerika aansjokken. Of dat zij op z'n minst aan het denken gezet worden.
Het is inmiddels heel gewoon wanneer een minister president liegt. Hij wordt daarvoor niet weggestuurd. Daarom hebben velen (volgers van leugenaren) nu een afkeer van de waarheid gekregen. Mensen die de waarheid verkondigen, zoals onafhankelijke deskundigen en klokkenluiders worden tegenwoordig als criminelen behandeld. Om die reden heeft Zelensky de presentator Tucker Carlson op de zwarte (= doden) lijst gezet. Dezelfde Zelensky weigerde een interview met Carlson te geven. Logisch, want dan zouden ook hem kritische vragen gesteld gaan worden. Zelensky heeft al een aantal namen op zijn lijstje (= ook op een Oekraïense website) genoteerd staan. Onder hen een paar Amerikaanse journalisten en die van Elon Musk, omdat hij zijn satelliet niet beschikbaar wilde stellen voor de oorlog en omdat hij X niet wil censureren in het voordeel van Oekraïne. Ergo, er staan Amerikanen op de dodenlijst van Zelensky, terwijl Amerika Zelensky steunt. Misschien is de corrupte dictator Zelensky daarom ook zo populair bij de dames en heren politici van de EU. De EU voert geleidelijk het fascisme weer in. Met weer een Duitser aan het hoofd.
Ook vanuit Amerika is er weerstand tegen het interview. Huichelaars, want Carlson is niet de eerste Amerikaan die Poetin interviewt. De eerdere vielen nog onder journalistiek. Die van Carlson valt onder verraad. 😒 Het interviewt legt ook weer de hedendaagse mentaliteit bloot.