zaterdag 24 februari 2024

Twee jaar oorlog

Men moet bij mij niet beginnen over 24 februari 2022. Nee, begin maar met het verhaal vanaf begin jaren 90. Dat is ook het geval met 7 oktober 2023; begin maar in 1948.
Om blijk te geven van steun aan het corrupte nazi Oekraïne, wappert vandaag het blauw-geel. Als het zo gaat, dan wapper ik vandaag met het rood met hamer en sikkel. Om de zaak in evenwicht te houden. Hamer en sikkel zijn op zich niet verkeerd, want als het aan het WEF en z'n volgers liggen, wordt de communistisch staatsvorm ingevoerd.
In Oekraïne groeit het verzet tegen de oorlog. Maar Zelensky probeert dit stil te houden. Gelukkig is Zelensky niet de eigenaar van het internet. Daar kan men opnames zien van Oekraïense burgers, die hun soldaten uitschelden en opjagen. Er zijn ook bomaanslagen gepleegd op eigen militairen. Zelensky gebruikt de oorlog als dekmantel en wijst dus naar Oekraïense collaborateurs en Russische groeperingen. Zelensky's dagen lijken geteld. Rusland neigt steeds meer naar een totale verovering van Oekraïne, omdat Zelensky weigert te praten over vrede.