donderdag 29 februari 2024

Iets MAFS

Als Sonja naar haar favoriete programma's kijkt, zit ik te luisteren naar muziek. Vanwege de beperkte internetmogelijkheden in het huisje in het bos, kijk ik af en toe met haar mee.
Gisteren zag en hoorde ik iets zeer mafs. In dat programma is het de omgekeerde wereld wat relaties betreft. Ze gaan eerst trouwen en daarna pas elkaar leren kennen.
Gisteren zag ik een homostel waarvan de een merkbaar veel voelde voor zijn onbekende partner. Maar die partner gedroeg zich alsof ie geen homo is.
Ik zag ook een blonde vrouw, die erg goed toneel kon spelen. Wordt zij de nieuwe winnares van een Oscar? Ze was enkel gefocust op de trouwdag en niet geïnteresseerd in het vervolgtraject erna. Ze schreef haar nieuwbakken echtgenoot na het huwelijk gelijk maar af. Met nare opmerkingen. Jammer dat de begeleiders / deskundigen haar niet echt durfden te confronteren met haar schijnheilig gedrag. Ook ontbrak het aan zelfreflectie bij de deskundigen. Zij hadden die vrouw nooit tot het experiment mogen toelaten. Ze was daar veel te egocentrisch voor. Dat hadden de deskundigen ronduit moeten toegeven. Al met al vind ik het een maf programma, waarin men met de camera's in de buurt zich anders gedraagt dan normaal het geval zou zijn.