donderdag 29 februari 2024

Een winwin situatie

Wat ons betreft is het voor beide partijen een winwin situatie. Wij ontspannen ons in het bos door andere inspanning te leveren. De eigenaar krijgt in ruil voor het gebruik een opgeknapt huisje. Mooier kan het toch niet?
We zitten niet graag stil. Als we in het huisje zijn, kunnen we zelf bepalen wanneer we een klusje doen of gaan relaxen. Het heeft wat weg van de situatie waarin mensen die op een camping helpen gedurende die periode een gratis staanplek krijgen. Voor wat hoort wat.
Gisteren heb ik de houten lijst om de voordeur afgemaakt. Er ontbrak een lat aan de rechterkant. Die heb ik er alsnog opgeschroefd. Daarna heb ik de lijst geschuurd en in de witte grondverf gezet. Het ziet er gelijk weer beter uit. Vinden wij. Pas toen ik daar bezig was, viel mij het ronde afdekplaatje bovenin op. Daarachter schijnt een gat te zitten van een verwijdere afvoer pijp. Dat ga ik ook nog dicht maken.
Vanmorgen regende het. Geen probleem, want we zouden weer naar huis gaan. Als dat niet het geval geweest zou zijn, dan was er in het huisje ook nog wel een en ander te doen.