maandag 12 februari 2024

Joodse scherpschutters

Joodse scherpschutters schieten niet alleen op Palestijnse verzetsstrijders. Zij schieten ook op journalisten, medisch personeel en andere hulpverleners. Zelfs ambulances worden beschoten.
Blijkbaar bevinden zich onder de Joden ook veel pedofielen, omdat relatief veel kinderen 'gearresteerd' worden. Er zijn keiharde bewijzen van martelingen en seksueel misbruik door Joden. Ik weet niet of ik inmiddels als antisemiet te boek sta. In veel ogen zijn de Joden een soort goden. Voor mij zijn Joden die dit doen ordinaire moordenaars, wreedaards en pedofielen.
De IDF heeft twee gijzelaars bevrijd. Nee, het zijn geen slachtoffers van 7 oktober. Die zijn door Netanyahu officieel afgeschreven, voor dood verklaard. Overigens was dat al vrij snel het geval. Vorig jaar gaf het hoofd van de zionazi's al te kennen, dat de gijzelaars niet belangrijk waren. Hij zei toen al primair te gaan voor het uitroeien van de Palestijnse bevolking. Rusland heeft inmiddels een eerste groep Palestijnse vluchtelingen opgevangen in Moskou.