zondag 30 januari 2022

Zondagsnieuws

Linda de Mol zegt voorlopig haar mond te houden. Volgens mij is dat geen nieuws. Linda heeft al heel lang haar mond gehouden. Met alle gevolgen van dien. Er zijn nogal wat vrouwen, die denken foute mannen te kunnen veranderen. Nou, succes ermee.
Een paar honderd mensen betogen tegen seksueel wangedrag. Van de duizenden die eerder betoogden tegen het coronabeleid, hoorde ik nauwelijks iets. Ze werden enkel in verband gebracht met rellen. Maar die werden veroorzaakt door relschoppers en het onnodig hardhandig optreden van de politie.
The Truckers Freedom Convoy (Canada) is Ottawa binnengereden. Meneer Justin Trudeau heeft de stad verlaten en is naar onbekende bestemming vertrokken.
Wat het weer betreft zitten de Amerikanen in de hoek waar de klappen vallen. Zou het soms iets te maken hebben met geknoei aan het weer? Dat gebeurt niet alleen op kleine, maar ook op grote schaal (HAARP).
Petje af voor Marianne Vos. Ze is voor de 8ste keer wereldkampioen geworden!
Als vanwege de harde wind een complete gevel omwaait, dan wil ik zowel de architect als de metselaar eens wat vragen stellen.
Er moet weer een bos gekapt worden voor de auto-industrie. Eerder ging een compleet bos verloren voor de bouw van een Tesla-fabriek in Berlijn. Nu in Borne. Dankzij de lobby van de auto-industrie. En dezelfde overheden klagen steen en been over CO2, het milieu en het klimaat. Ik ervaar dergelijke situaties als een brandstoffilter verwijderen om vervolgens troep in de tank te gooien. De auto-industrie en de e-cars zijn echt niet zo veel schoner.
Af en toe geef ik een sneer aan het adres van Joe Biden, maar vlak Mark Rutte ook niet uit. Ik begrijp niet dat dergelijke lui een leidinggevende positie hebben. Dat is gewoonweg een schande. Niet hij, maar wij zijn de baas in een democratie.
Zo, ik ga nu even die nukkige alarmschakelaar controleren.