woensdag 26 januari 2022

Controlemiddel dus

Er is weer een mededeling geweest over het coronabeleid. Er valt mij een aantal zaken op. Ik heb zo mijn eigen conclusies getrokken. Meneer Ernst Kuipers laat nu zien waarom juist hij minister van Gezondheid is geworden. 
-Het is algemeen bekend dat besmettingen weinig tot niets te maken hebben met de vaccinatiestatus.
-Gebleken is (ook in mijn omgeving), dat juist veel gevaccineerden toch weer ziek worden en dus besmet zijn geraakt.
- Door de vrijheden van gevaccineerden verspreiden juist zij het virus en z'n varianten.
- De 'onverklaarbare' oversterfte is toe te schrijven aan de experimentele MRNA vaccins, die zeer tijdelijk en beperkt werken.
- Op wereldniveau (o.a. WHO en CDC) geeft men aan dat het Omikron variant zeer mild is vergeleken met de voorgaande.
- Op wereldniveau stelt men dat Covid-19 op z'n retour is.
- Op wereldniveau geeft men aan dat het opbouwen van het immuunsysteem achteraf gezien de beste oplossing geweest zou zijn.
- Op hetzelfde niveau geeft men aan dat het beter geweest zou zijn, alleen de ouderen en mensen met een zwakke weerstand te beschermen (= vaccineren) en de rest het immuunsysteem te laten doen werken.
- Dat men ondanks dit alles roept, dat ouderen met een 4e en eventueel een 5e vaccinatie nog beter beschermd worden, geeft aan dat het immuunsysteem van gevaccineerden beschadigd is. Nog even en men gaat er voor de aantrekkelijkheid een vakantiezegel actie aan vastkoppelen.
- Dat een minister met een achtergrond op het gebied van gezondheidszorg voorstanders is van de invoering van een controlesysteem geeft mij aan, waarom meneer Kuipers minister geworden is; dit kabinet heeft een ordinaire politieke meeloper nodig om een controlerend systeem in te voeren.
Maar goed. Onze deskundigen hebben besloten dat gevaccineerden elkaar nog gemakkelijker mogen besmetten. De horeca juicht : "Hoera, we mogen tegen betaling discrimineren!"
Waar is het gezond verstand gebleven?