maandag 24 januari 2022

Vaccinatieschade

Als niet-gevaccineerde vorm ik geen bedreiging voor de maatschappij. Wel voor de overheid.
De vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen. Dat komt omdat dergelijke informatie ons onthouden wordt.  In een officiële mededeling van de EU wordt in de maand september 2021 melding gemaakt van meer dan 5.000 dodelijke slachtoffers vanwege de vaccins. Dat aantal is vrij laag, omdat in veel gevallen de informatie hierover gefilterd wordt. Mensen mogen immers niet bang gemaakt worden vanwege de experimentele vaccins.  Zelf vind ik het aannemelijker indien met een factor 3 het feitelijk aantal bepaald wordt. Vanwege de manier waarop overheden vaak bezig zijn : verdoezelen. Het aantal overige slachtoffers (langdurige en/of blijven schade) wordt niet vermeld. Men schat die op een half miljoen.
Alle wetenschappelijke tegengeluiden worden nog steeds gecensureerd. Ook al zijn ze gebaseerd op laboratoria onderzoeken en studies van wetenschappers, artsen, virologen, microbiologen die jaren lange universitaire studies hebben afgerond. Het is erg lastig om mee rinfo te achterhalen. Veel vermelde links, zoals van de website van de EU, leveren vaak de kreet "website niet bereikbaar" of pagina "onbekend op".

Vaccinatieschade in het algemeen is in veel opzichten onvermijdbaar. Maar rücksichtslos iedereen vaccineren met een experimenteel medicijn zonder individueel onderzoek vooraf leidt tot een grotere omvang van schade. Gemiddeld hebben vaccins 7-15 levensjaren nodig om tot een duidelijk beeld van ideale omstandigheden en de mogelijke risico’s te komen. Binnen één jaar(!), is Nederland drie prikken verder “de 4e is op weg”. Met een vaccin waar nog steeds veel onderzoeken naar gedaan worden. Kortom, we zitten nog in een experimentele fase die de nodige risico’s met zich meebrengt.
In geval van vaccinatieschade, kan men helaas geen beroep doen op de fabrikanten noch op de medische sector. Als enige instantie kan men bij de overheid terecht. Maar ga daar maar eens bewijzen, dat het aan een of meer vaccins ligt. Op Europees niveau wordt weliswaar gewerkt aan een ontwerp schaderegeling (hoezo, er is toch geen schade?), maar het zal nog jaren duren voordat het een wet is. Overigens zijn websites en/of documenten nogal lastig te achterhalen / zien op het www. Met name Google filtert veel informatie, die tegengeluiden bevatten. Heeft men soms iets te verbergen?