vrijdag 21 januari 2022

Wat een vrijdag!

Onze kleinzoon Luuk was weer bij zijn oma en opa. We hebben erg genoten en Luuk ook. Wat een kletskous en wat een leuke opmerkingen maakt het ventje. Hij heeft een paar keer gezegd, dat ie oma en opa erg lief vindt. En dat was niet alles, want we kregen er ook elke keer een dikke knuffel bij.
Natuurlijk werd Luuk op pannenkoeken getrakteerd. Het was leuk te zien, hoe Luuk de opgerolde lekkernij keurig met mes en vork in stukjes sneed.
Na de lunch heeft Luuk ook voor ons gekookt. Met de speelgoed keukengerei, compleet met hamburger, friet, een hotdog en een flesje frisdrank. Als was dat flesje volgens Luuk bedoeld om saus op de snacks te doen. Net als tijdens het snijden van de pannenkoeken, was ook tijdens het kleuren zichtbaar dat de motoriek van Luuk prima in orde is.
Luuk wilde ook met oma en opa verstoppertje spelen. Toen Luuk zichzelf moest verstoppen, kroop hij onder de computertafel. Oma deed haar best om hem te zoeken, totdat Luuk plots riep : "Oma, ik moet poepen!!" Hahaha! Helaas vloog de dag zo om. Tegen de avond werd Luuk opgehaald door zijn pappa. Maar voor oma en opa kan het weekend niet meer stuk.