maandag 17 januari 2022

Nog rijker door Corona

2G winkel
Ik heb het al vaker geschreven : houd op met het testen, want iedereen is besmet. Maar ja, dan heeft de overheid geen reden meer om al die idiote maatregelen te handhaven. Voor wie 1+1 nog steeds geen 2 is : de miljardairs hebben afgelopen corona-periode hun kapitaal verdubbeld. Met dank aan de farmaceutische industrie, die de coronavaccins maken en de overheden en hun kornuiten die hun landgenoten dwingen tot injecteren. Het is wat dat betreft net zoals het verzinnen van een smoes om een oorlog te beginnen : 'geld verdienen'. Daarom roept de baas van Pfizer nu al, dat het virus nog lang zal blijven. Of wel : de geldstroom zal nog lang blijven.
Dat spelletje wordt ook gespeeld rond het Europees aardgas. Rusland / Gazprom levert nog steeds volgens de contracten aan het Westen. Afgezien van Polen, dat haar contract opgezegd heeft in ruil voor Amerikaanse raketten. Het Pools tekort wordt nu door Duitsland aangevuld. Voor het Duits tekort wil men Groningers nog verder in de grond en stront laten zakken. Amerika probeert Europa afhankelijk te maken van Amerikaans gas. Iets wat onder Trump al geopperd werd. Dankzij(?) Polen en Rutte c.s. worden we in Amerikaanse handen gedreven. Nou, klaar ben je. Amerika is altijd bezig voor eigen gewin. De meeste miljardairs wonen daar.
Amerika probeert nu via een ruzie met Rusland (over Oekraïne) te streven naar een totale stop van Russisch gas naar West-Europa. De Amerikaanse politiek en economie vormen een groot gevaar voor de wereldvrede.