vrijdag 14 januari 2022

Bekende klachten

Afgaande op de klachten na een Omikron besmetting, zullen veel vrouwen vast denken dat ze in de overgang terechtgekomen zijn. Het valt mij op dat in mijn omgeving mensen die gevaccineerd zijn, corona hebben. Ze hebben het wel voor de 1e keer, ondanks al de vaccinaties.
Het zal je maar gebeuren. Breng je je fraaie bolide weg voor vier nieuwe banden, blijken er twee verschillende types banden te zijn gemonteerd. De eveneens fraaie velgen zijn op de randen beschadigd door het bandenapparaat en op de auto zitten zwarte vingerafdrukken. En dat alles bij een bandenketen dat zich landelijk profileert (geen Kwik Fit).
Het gebeurt helaas vaker, dat velgen door bandenapparaten beschadigd raken. Prutsers aan het werk.
Het heeft de Queen behaagt haar zoon prins Andrew, te ontdoen van al zijn militaire onderscheidingen. Hurray! Hurray! Hurray!
Het wordt tijd voor de burgerlijke ongehoorzaamheid. Weg met de lock down, stop met testen en ga terug naar het oude normaal. Het oude normaal, waarin schapen en wappies gewoon weer mensen zijn die elkaar accepteren zoals ze zijn en politici anders behandelen.
Ik herinner me nog lagere schoolmeesters die een hele klas lieten nablijven, omdat een leerling zich misdroeg. Toen deden schoolmeesters ook al aan een soort coronabeleid.
De woningnood heeft ook positieve kanten. Nu minder mensen een eigen huis kunnen krijgen, zal het aantal ongevallen daar lager uitvallen. Er vallen jaarlijks 6x meer doden door ongevallen in en om het huis, dan in het verkeer. Toch wordt wonen in een huis nog steeds niet verboden.