donderdag 20 januari 2022

Contraproductieve maatregelen

De coronamaatregelen beginnen al een tijdje als een strop om de nek van de maatschappij te voelen. De negatieve effecten van het beleid zijn groter en ernstiger dan de kwaal. Er wordt met een kanon op een mug geschoten. Afgaande op wat mijn deskundigen stellen, is het nu het moment om over te gaan op een situatie zoals bij een griepgolf. Toen deed men nauwelijks iets. In Spanje wordt daar al een gewerkt.
Het overgrote deel van de maatregelen is verre van logisch en krijgt daarom weinig draagvlak. Voorheen kon je met een loopneus gewoon naar werk. Tegenwoordig heb je corona , dankzij een halfbakken test. Met gevolg dat het hele gezin thuis moet blijven. Dus komen gezonde mensen in de Ziektewet en bedrijven in de problemen terecht.
Wat mij weer opvalt is dat men zo uitgebreid ingaat op een zangeres die overleed nadat ze bewust corona doormaakte. Men beweert dat ze zich opzettelijk heeft laten besmetten. Dat wordt echter tegengesproken. Ze is via haar man of zoon besmet geraakt. Een van hen was besmet. Toen dat bekend werd, was het besmettingskwaad al geschied. Er zijn inderdaad mensen die zich echt bewust laten besmetten. Met de bedoeling om op natuurlijke wijze hun immuunsysteem te laten 'bijwerken'. Ik beschouw ook dit bericht weer als bangmakerij. Zolang men zwijgt over het aantal slachtoffers van de vaccins, hecht ik geen enkele waarde aan dit soort berichten.
Als men de vaccins via de supermarkten aangeboden had, waren ze allang uit de schappen verwijderd vanwege de klachten.