vrijdag 22 november 2019

Profileren

Velen maken bezwaar tegen het zogenaamd profileren van de politie. In mijn optiek onzin. Daarvoor hoef ik alleen naar de informatie omtrent criminaliteit in ons landje te kijken. Dan valt de relatief hoge vertegenwoordiging van getinte mensen op. Ik ben dan een uitzondering, want ik wilde een positieve bijdrage leveren aan deze maatschappij.
Na de schoppartij in Gorinchem was het weer zover. Op de beelden waren duidelijk de laffe getinte jongens te zien. Ze opereren graag in groepen, want alleen gedragen ze zich laf. Of zelfs beleefd. Ook nu weer mag men niet zeggen dat het weer kut-Marokkanen betreft. Sommigen beweren zelfs dat het Nederlanders zijn. Vanwege dat ene paspoort. De ellende is nog groter, want Marokko weigert de afgewezen Marokkanen terug te nemen. Lekker land hoor, dat Marokko. Ook een lekker land, dat Nederland onder Rutte. Want hier lukt bijna alles als het gaat om negeren van wetten en regels. De overheid heeft meer verzorgende aandacht voor allochtone criminelen, dan voor autochtone behoeftigen. Daar is menig Nederlander erg boos over. Nederlanders moeten niet alleen hard werken voor hun geld, maar daarvan een deel in de vorm van belastinggeld afstaan aan en voor dit soort volk.
Natuurlijk spreekt de politiek schande van de mishandeling. Maar voor de rest? Terugsturen naar Marokko gaat niet, want Nederland was zo dom een vrouw daar naar toe te sturen.