maandag 11 november 2019

"Jij moet...."

We hebben ze geregeld in de winkel gehad. Zowel als klant en als dief. Mensen met een Arabische achtergrond. Ik had altijd moeite met hun Nederlands. Niet zo zeer met de taal op zich, maar meer met de toonzetting. Die klanten zeiden bijvoorbeeld : "Jij moet mijn scooter / motor repareren." Haha! Nou, ik moet dus helemaal niets. Oké, dan ben ik ook wel weer zo, dat ik even uitleg geef waarom ik zo reageer. Maar ja, die mensen hebben op ene of andere manier een plaat voor hun hoofd(doek). Ik moest daar even aan terugdenken, toen ik vanmorgen een kop las waar in de IS vrouw stelt, dat Nederland haar moet terughalen. Het alsmaar linksere OM heeft er wel oren naar. Dat doet zelfs voorkomen, alsof IS leden zonder de Nederlandse nationaliteit niet berecht kunnen worden. Nou, daar hebben rechters in de Arabische wereld helemaal geen problemen mee. Daar krijgen ze desnoods een paspoort. Er zijn ook linkse figuren die roepen, dat IS criminelen ook mensen zijn. Maar ja, dat was Hitler c.s. ook.
En wat te denken van minister Sigrid Kaagman? Zij roept tegen die Syrische criminelen dat als ze tegen Assad kunnen vechten, het tegen de Nederlanders ook wel kunnen opnemen. Een regelrechte hetze tegen je eigen volk. Hoe is het mogelijk. Weg met dat gekke D66 mens.
Ik zag ook foto's van Hennis, onze mislukte minister van Defensie, op bezoek bij Arabieren. Uiteraard heeft ze als douceurtje een leuke baan bij de VN gekregen. Ze had zich verkleed. In het zwart. Met haar bolle toet en die zwarte hoofdbedekking had ze zo een rol kunnen krijgen als overgelopen terroriste in de moderne poppenkast van Jan Klaassen. Ik dacht dat ze als minister al een afknapper was. Maar ze kan het dus nog bonter maken,