dinsdag 12 november 2019

IS kinderen

Weer zo'n maffe uitspraak van een rechter. Het wordt tijd om door Justitie eens flink de bezem te halen. Het is weer het bekende slappe gedoe, waarin situatie afhankelijk met stelligheid wordt beweerd dat kinderen al dan niet bij hun moeder horen. Met deze uitspraak zal het ook wel weer zo zijn, dat die IS moeders ook naar hier zullen komen. Dat is in het recent verleden ook al gebeurd, toen een moeder na jaren van procederen uitgezet werd, maar haar beide kinderen hier verstopte. Toen gingen die kids niet alsnog terg naar hun moeder, maar mocht moeder alsnog naar hier komen. Wat een belastinggeld verslindend prutswerk.
Voorstanders willen de IS kinderen omtoveren tot 'gewone' kids. Vreemd als je beseft dat die kinderen in een belangrijke fase (inprenting) geïndoctrineerd zijn en zelfs meegedaan hebben aan moordpartijen. Dezelfde dag staat in de krant dat het tbs gebeuren ook niet datgene gebracht heeft, wat de socialisten beweerden. Met Jeugdzorg is he took slecht gesteld. Geadopteerde (of gestolen / ontvoerde) kinderen uit andere werelddelen hebben grote moeite hier te aarden. Kortom, laat die IS families maar daar. Ze vormen hier een groot gevaar voor onze maatschappij. Ik zou zo'n kind liever niet op dezelfde school zien waar mijn kinderen les krijgen. Als ze ruzie krijgen, wat dan?
IS vrouwen die spijt hebben? Het is maar net uit welk land het camerateam een bezoek brengt aan zo'n kamp. Bij de een manifesteren zij zich als fanatieke, moordlustige IS leden, voor een andere camera zijn dezelfde vrouwen opeens zielig en willen daar weg. Ze mogen dan gesluierd zijn, gewoon even heel goed opletten. In het algemeen gesteld begint het met het feit, dat de Arabische cultuur / mentaliteit haaks staat op de westerse. Ik heb hier geen vredelievende islamiet zien betogen tegen IS.