dinsdag 19 november 2019

Beste Jerry A

Op het www trof ik dit stukje aan :

Beste Jerry,

Iedereen kan toch weten dat je een veroordeelde crimineel bent, die zich zodanig verzette tegen zijn aanhouding dat vijf agenten hem in bedwang moesten houden?
Iedereen kan toch weten dat je een racist bent, die dating-events voor singles (uhuh) organiseert waar blanken niet welkom zijn?
Iedereen kan toch weten dat ‘dichter’ op je curriculum vitae (LOL) een dekmantel is voor je echte activiteiten? Of zou men: “Ik wil een grondwet, die niet alleen mooi op papier staat, maar mij ook beschermd tegen uitzetting en de staat” wel zien als eh… kunst? En de d/t-fout als taalverrijking?
Iedereen kan toch weten dat je een dief bent, die met Mitchell Esajas een heel lespakket voor scholen bij elkaar jatte?
Iedereen kan toch weten dat je geestelijk gestoord bent, nu je jezelf vergelijkt met Rosa Parks, een mevrouw die mogelijk écht reden had om te klagen over de behandeling van pigmentverwenden, met je “Back to the bush”-gelul?
Iedereen kan toch weten dat je een terroristenmattie bent, die dolgraag poseert met een stuk vulles als Dyab Abou Jahjah.
Iedereen kan toch weten dat je een rechtsstaathater bent, die meent dat onze onafhankelijke rechters niet in staat zijn te bepalen wat discriminatie of racisme is? En die een ‘straatcongres’ laat openen met een nummer met de tekst: “Fuck the police. Comin’ straigt from the underground, A young nigga got it bad ‘cause I’m brown, And not the other colour, so police think, They have the authority to kill a minority”.
Iedereen kan toch weten dat je door de Nationaal Coördinator Terrorisme- en Veilgheidsbestrijding werd gezien als een potentiële terrorist, samen met die gestoorden van De Grauwe Eeuw die Sinterklaas tot ontploffing wilden brengen?
Iedereen kan toch weten dat je een opruier bent, die ronduit zegt dat het oorlog in Nederland is.
Iedereen kan toch weten dat…
Ach, laat ook maar.
Ik kan nog zoveel over jou en je racistische vrienden bij elkaar googelen, de informatie komt wel.


Dit is ontleend aan het artikel van Jan Dijkgraaf

En dan te bedenken dat zo'n anti zwarte piet iemand ook nog Nederlandse volgers heeft. Soort zoekt soort. Brrrr!