donderdag 12 september 2019

Traag van begrip

Weer lees ik een berichtje in het nieuws, waar al jaren geleden voor gewaarschuwd werd. Met name door de politieke partij PVV, die zich verzet tegen de islamisering van ons land. Met de ruimte die men de islamieten biedt is met hun komst het Paard van Troje binnengehaald. De regering en NGO's blijven daarin volharden, ondanks de vele tekenen van onheil (criminaliteit, agressie enz.) en inperking van onze cultuur. We gaan ons steeds meer gedragen naar de wil van een minderheid vanwege de slappe houding.
Het is daarom ook verbazingwekkend dat een politicus als Wilders vervolgd wordt voor zijn vraag "...meer of minder Marokkanen?", terwijl islamieten haat en moord en doodslag prediken tegen ons en zichzelf en hun kinderen afscheiden van onze maatschappij. Ze pikken er wel de krenten uit, maar zijn in feite tegen 'de christenhonden'. Waarom zijn ze naar hier 'gevlucht'? Ze hanteren immers de mentaliteit / cultuur uit hun eigen vaderland.
Ik hoorde ook iets over de werkende vrouw en hun beloning. Ook iets wat al decennia bekend is. Veel vrouwen willen namelijk geen full time baan. Als ze gaan werken, doen ze dat liever op deeltijdbasis. Om die reden zijn er ook weinig vrouwen in de top te vinden en is het inkomen lager. Voor mij ook oude berichtgeving dus. En toch blijft de overheid vrouwen aansporen te gaan werken en topfuncties te veroveren. Water naar de zee dragen. Vrouwen zijn niet alleen baas in eigen buik. In veel huishoudens wordt nog het standpunt aangehouden, dat de man voor inkomsten zorgt. De partner heeft de vrijheid te mogen kiezen wat haar bezigheden buitenshuis zijn. Veel vrouwen doen vrijwilligerswerk of werken in deeltijd. Hun partners kunnen ook verlof opnemen binnen het kader van de kids.