donderdag 26 september 2019

Een averechts effect

De Democraten zijn nog steeds bezig om te proberen Trump af te zetten als president. Hahaha! Wat een drammerig, kinderachtig gedrag van mensen die geen NEE! accepteren. En in wezen de democratie afwijzen. En wat doet Trump? Zijn reacties leiden ertoe, dat steeds meer vuiligheid van de Democraten zelf naar boven komt. De Democraten zetten Trump aan tot roeren in de Democratische beerput.
Volgens mij is het zo, dat er in de Oekraïne weinig waarheden te vinden zijn. Niet op politiek niveau. Het is daar bovenin een grote corrupte bende. Alleen daarom vertrouw ik de rol van dat land niet in het MH17 verhaal. Wie geld heeft en iets 'officieels' uit Oekraïne wil krijgen, kan dat krijgen. Daar is immers alles te koop. Dus ook jouw waarheid.
De Democraten raken gefrustreerd, omdat Trump ongrijpbaar lijkt en hen telkens een slag voor is. Om te voorkomen dat er nog veel meer vuiligheid van Democraten naar boven geroerd wordt, willen Democraten de president heel graag afzetten. Op welke manier dan ook. Misschien eindigt het weer in een moordpartij. Tot dan geniet ik van Jim Jordan. Wat een scherpte en kennis. Erg fijn om leugens te bestrijden :