maandag 30 september 2019

Gewoon weer een weekend

Het is weer allemaal gelukt. De voormalig student is verhuisd en zijn kamer is gebruiksklaar. De verjaardag is ook gevierd dus ik kan er deze week weer tegenaan. Vanmiddag ga ik bij de tandarts langs.
Als ik achter mijn laptopje kruip, kijk ik als eerste even in mijn mailbox. Ik doe dat trouwens minstens twee keer per dag. Dat zouden er meer moeten doen. Veel mensen hanteren weliswaar een e-mailadres, maar kijken nauwelijks in hun mailbox. Slordig, zeker wanneer men zelf e-mails verstuurt. Iemand kan namelijk reageren.
Dat geldt niet alleen voor de mailbox. Er zijn veel websites waar het geen zin heeft om het vermelde e-mailadres te gebruiken. Ook op het ingevulde contactformulier wordt te vaak niet gereageerd. Hetzelfde verschijnsel doet zich voor met Appen en chatten; geen reactie op een vraag. Of tijdens een 'gesprek' opeens niets meer van je laten horen. Nogal onbeleefd, hè? Ik moet er maar mee eren leven. Ik ben blij dat mijn laptop thuis op een bureau staat en ik geen smartphone gebruik. Als ik ergens anders ben, heb ik geen last van piepjes en trillingen vanwege allerlei onzinberichtjes. Want die stroom onzin houdt wel aan.