maandag 7 april 2014

Hé Willem, wat nu?

Mijn verhuiswagen....
De laatste tijd word ik geregeld op straat aangesproken. Het gaat steevast over de verkoop van het huis, mijn komend vertrek en wie nu al dat zwerfvuil gaat opruimen. Ik krijg ook  langs digitale weg reacties, zoals vandaag deze :

Beste Willem,
Hier een berichtje van een anonieme buurtgenoot vanuit de Purmer. Al een paar jaar ben ik een volger van uw webpage over Lelystad-Haven en met heel veel plezier ! Ik heb altijd afgevraagd wie hier nou eigenlijk achter steekt. Als u vertrekt dan zal de website zal dan waarschijnlijk voor wat Haven betreft tzt opgeheven worden, of? Wellicht dat er iemand is die het stokje over zal nemen. In ieder geval wil ik u bedanken voor de jarenlange inzet (vwb het opruimen van het zwerfvuil , het vinden van onbezorgde post en de sociale controle) Het ga u verder goed.
Gerrit,
Purmer- Lelystad Haven


Dank je, Gerrit.
Als jullie straks verhaaltjes over Haven en/of Lelystad willen blijven lezen, dan zullen jullie toch daar zelf voor moeten zorgen. Dus stuur ze naar mij op. Nog leuker wordt het als er ook foto's bijzitten. Maar dat is niet per se nodig. Het is niet zo, dat al mijn verhaaltjes op zijn als ik vertrek. Ik beschik over een aardige voorraad met digitale beelden.  Wie wat bewaart heeft wat. En dan is er nog het www, waar ik ook nog terecht kan. Hoewel ik in de polder blijf, heb ik al gemerkt dat op een kleine afstand het nieuws niet altijd even zuiver overkomt. Maar ja, een kniesoor die daarop let. Dit is een blog voor mijn familie en kennissen en geen krant en dus helemaal niet De Waarheid.  Komt bij dat ik mijn eigen voorkeuren heb, (letterlijk en Oost-Indisch) wat doof ben, een slecht functionerend korte termijn geheugen heb en een leesbril moet gebruiken. Maar gelukkig is er altijd wel iemand die mij vanwege mijn beperkingen even op de vingers tikt. No problem! Ook dat mag, zolang het fatsoenlijk blijft.