dinsdag 25 mei 2021

Wit-Rusland en Rutte

Wat een overdreven reactie van de EU. Hoewel, Wit-Rusland is natuurlijk ook Rusland. Vandaar. Meneer Mark Rutte staat weer voorop als het braafste jongetje van de EU / USA klas.
Ik moest vanmorgen mijn grijze hoofd schudden vanwege zijn quasi verontwaardigde reactie ("...een flagrante schending met alle gevaar voor de inzittenden..."). Waarom? Omdat ik even aan de slachtoffers van vlucht MH17 moest denken. Huichelaar Rutte repte over het gevaar voor alle inzittenden. Die zorg deelde hij minder met de mensen aan boord van MH17. De vragen waarom het Maleisische toestel van koers en hoogte moest veranderen en boven oorlogsgebied vloog, heeft meneer Rutte nog steeds niet beantwoord (gekregen). Evenmin de vraag waarom de Amerikaanse minister in eerste instantie riep satellietbeelden te hebben (vanuit de ruimte wordt het Russische gebied constant in de gaten gehouden) en plots zweeg.
Ergo, meneer Rutte heeft in dit geval geen enkele reden tot spreken. Mevrouw Von der Leyen (EU) auch nicht. Die blonde Ursula heeft haar titel via plagiaat verkregen, zo is jaren geleden vastgesteld. Maar ze wordt niet aangepakt, want ze vertegenwoordigt Duitsland op hoog niveau. Er zijn er meer die dankzij liegen en bedriegen hoog in de boom zitten. Klasse justitie.
De kwestie van Ryanair laat weer eens zien hoe alert / goedgelovig men hier is. Ik vergelijk het maar met het hacken.