dinsdag 18 mei 2021

Regenachtig weer

Ook deze week blijft het weer regen produceren. Soms word ik er wat depri van. Dat kan ook komen omdat de dagen dan nogal somber zijn. Ik mis de zon. Net zoals ik mezelf heel soms mis. Je weet wel, de persoon die ik ooit was, voordat de magere jaren aanbraken.

De regenton zit vol, evenals de extra opvangbak. Omdat de grote loods niet meer is, ben ik van het weer afhankelijk om iets aan de bus te doen. Dan kan ik buiten aan de slag. Zaterdag heb ik nog even achter het dashboard gegluurd. Ik wilde weten of de bedrading nog in orde is. De Fiat draadboom is gewoon nog steeds een spaghetti bende. Begin jaren 70 was dat met mijn Fiat 128 ook al het geval. Ik heb de boel maar weer vlug in elkaar gezet. Eigenlijk zou ik de hele mikmak moeten ordenen. Maar ik durf bijna nergens aan te komen. Never change a winning team. Voordat je het weet gaan alle lampen knipperen als je aan het stuur draait. Aan de rechterkant heb ik de bedrading wel wat geordend.
Met het demonteren van oude cv ketels ben ik gestopt. Daar heb ik geen trek meer in. Het liefst stap ik in de bus om maanden op pad te gaan. Maar ja, daar zijn er twee voor nodig. En wat mooier weer.