dinsdag 18 mei 2021

Prik-chaos

Het is en blijft weer zo'n typisch project van de overheid. Aan de ene kant worden er allerlei maatregelen getroffen om zoveel mogelijk prikkers te ronselen, terwijl aan de andere kant vaccins in de prullenbak verdwijnen omdat zo'n 40% van de mensen geen prik willen. Onder hen veel ouderen. Logisch, want verstand komt met de jaren. Om de geproduceerde partijen 'vaccins' toch op te maken, praat men nu ook over het mixen van prikken. Dus je begint met een AstraZeneca en als je daar goed doorheen komt, krijg je een Pfizer en straks misschien ook een Biontech en/of een Jansen. The prikshow must go on.
Er liggen ook miljoenen mondkapjes op de plank. Ze hebben ons een veelvoud aan miljoenen belastinggeld gekost en zijn onbruikbaar. Vanwege 'giftige stoffen' die in de kapjes verwerkt zijn. Maar de meneer van het CDA, Van Lienden, heeft er miljoenen aan verdiend. Vriendjespolitiek dus.
Die kapjes kosten een paar centen. De acculader die ik besteld heb kost nog geen €6 en wordt gratis verzonden vanuit China naar hier!  Het zal niet de enige situatie zijn, waarin familie, vrienden en/of kennissen via de politiek aan de corona geld verdienen.
Farmaceuten roepen nu al over een derde prik. Volgens veel virologen en artsen die buiten beeld gehouden worden nergens voor nodig. Het zal wel weer over geld gaan : I need money, that's all I want!