dinsdag 18 mei 2021

Coronavirus uit laboratorium?

Volgens een Nobelprijs winnaar voor de geneeskunde werd het Covid 19-virus in een laboratorium in Wuhan, China , gemaakt van het aids-virus . Professor Luc Montagnier, bekroond in 2008 voor zijn deelname aan de ontdekking van het virus dat verantwoordelijk is voor aids , bevestigde in een interview dat de Covid-19 een menselijke fabricage was en pertinent niet van dierlijke oorsprong. Na die uitspraken werden hij en al zijn proefschriften door de media wereldwijd verbannen.
Vanwege de toestand in India, heb ik wat lokaal Indiaas nieuws opgezocht en gelezen / aangehoord. Het land heeft als buurman het grote China. Nu India zwaar getroffen wordt door het covid-virus, worden oudere berichten weer aangehaald. Daarin wijzen velen nadrukkelijk naar China in het algemeen en de Chinese arts, dr. Ai Fen, in het bijzonder.  Zij was het die samen met de viroloog Zhang Yongzhen het virus ontdekte en aangaf dat het covid-19 virus uit het laboratorium in Wuhan afkomstig is. De uitspraken en publicaties van dr. Ai Fen werden direct door de Chinese overheid van het internet verwijderd. Ook in China worden klokkenluiders hard aangepakt. Maar vanwege haar bekendheid in het buitenland, ze had interviews gegeven, weer vrijgelaten. Het werd sindsdien stil rond dr. Ai Fen. Ze heeft niet veel later een mislukte(?) oogoperatie ondergaan. 
Het onderzoek van de WHO in Wuhan en de plotselinge radiostilte worden ook in verband gebracht met de bewering, dat het virus inderdaad uit het laboratorium van Wuhan afkomstig is. De Chinese overheid wordt verweten hierover niet open te willen zijn. Waarom zwijgt de WHO? Vanwege politieke redenen of spelen er andere belangen? Zoals de beweringen dat dr. Fauci het betreffende laboratorium in Wuhan financieel steunt? En is dr. Fauci geen vriend van Bill Gates? En.....?